Örebro Norr 2017

Nu pågår insamling av avtal och
ALLA som beställer kommer att anslutas
2017-10-04
I måndags kväll genomförde vi informationsmöte i Norrbyskolans matsal. Den powerpoint som jag visade på mötet finns nu att se nere till höger på denna sida. Några kvällar de närmaste veckorna kommer jag dessutom att gå runt i området och informera.
Snabbhetserbjudande
Om du bestämmer dig snart och skickar in påskrivet avtal till oss senast den 3:e november 2017 får du ett extra bra pris. Om du kan göra en del av grävningen själv blir priset ännu lite lägre.
OBS! Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du
själv väljer hos leverantörerna som finns i nätet. Läs mer om hur det fungerar i bifogad folder.
Nyckelfärdig installation – 21 900 kr
Vi gräver hela vägen fram till ditt hus, lägger ner rör, drar fram fiber, fixar håltagning i huset och installerar medieomvandlare (CPE) max fem meter in i huset. (Ordinarie pris 27 995 kr.)
Egen grävning på tomten – 19 900 kr
Vi ansvarar för samma moment som ovan, förutom att du själv ordnar grävning från tomtgräns fram till villan samt nedläggning av rör, allt enligt givna instruktioner.

Med vänlig hälsning

Sofia Thorell


2017-09-25
Vi går nu ut med en kampanj i ditt område gällande installation av fiber från Stadsnät – ett lokalt, kommunalt, snabbt och prisvärt fibernät – och ger dig nu chansen att få veta allt om det här med fiber. Hur bra är det egentligen? Hur blir man ansluten? Vad är Stadsnät? När kan det vara klart? Och hur mycket kostar det? De här, och alla andra frågor som du och dina grannar har, besvarar vi på informationsmötet:

När? Måndag den 2:e Oktober 2017, kl. 18.00–19.30

Var? Norrbyskolan, Matsalen

Installationerna kommer att göras löpande under kvartal 3-4 2018. Alla som anmäler sig under kampanjen erbjuds en anslutning. Mer om det på informationsmötet. Har du inte möjlighet att komma, eller vill du få svar på något redan nu, är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Titta också gärna i bifogad folder och på www.stadsnat.se för mer information.

Med vänliga hälsningar,

Sofia Thorell
Tfn: 019-673 22 67
Mejl:
Sofia_Thorell
Vår säljare
Har du frågor om kampanjen är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Sofia Thorell.

telefon: 019-673 22 67
mail:
Filer