Hjälmarbaden

Kundinstallationer klara

2017-08-22

STATUSRAPPORT
* Offert gäller nu vid efteranslutningar i området.
* Ett flertal kundinstallationer är nu klara.
* Planerad klartid för projektet om inget speciellt inträffar är Q3 2017
Överlämningspunkt flyttas från avloppsstation till pumpstationen i området.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg

2016-10-20
Vårt pris kommer att fortsätta gälla fram tills att grävningar i området är klara. Vårt pris därefter kommer att vara vårt ordinarie pris som för 2016 är 24 995kr men troligtvis kommer att bli något högre 2017.
2016-10-05
Tack alla engagerade villaägare som slöt upp på informationsmötet igår kväll på "Dansbanan" i Hjälmarbaden. Lite kyligt var det men jag tror att det gick ganska bra i alla fall. Det är alltid kul att se att intresset verkar vara på topp för fiber i området. Nu ligger den "powerpoint" som jag visade på mötet nere till höger på denna sida så ni kan gå tillbaka och se om det var något som var otydligt.
Nu hjälps vi åt att nå vårt mål på ca 50% intresserade, jag kommer lite senare att lägga upp hur det går för oss.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


Vi vill bjuda in dig till ett informationsmöte där du kan ta del av mer information om Stadsnät, hur man ansluter sig och hur processen ser ut. Du får även möjlighet att ställa dina frågor på plats.
Informationsmöte
Datum och tid : Tisdagen 4/10 2016 klockan 18:00 - 20:00
Plats: Dansbanan, Hjälmarbaden ( Varm klädsel vid kyla )
Nu har du möjlighet att få en fiberanslutning till din villa via Stadsnät. En fiberanslutning ger dig möjlighet att surfa på internet i hög hastighet, upp till 1Gbps, titta på TV och använda telefoni till riktigt förmånliga priser.
Fram till den 21/10 2016 har vi två erbjudanden som du kan välja mellan:
1. För endast 19 900kr får du fibern fram till din tomtgräns, sedan gräver du själv sista biten in till huset. Du behöver bara gräva ett schakt ca 40 cm djupt samt lägga ner ett rör med minst 30mm diameter, slät insida, vi gör resten, såsom håltagning i villan samt installation av mediaomvandlare / tjänstefördelare ( CPE ) som vi placerar max 5 meter in i din villa.
2. Vill du istället ha en nyckelfärdig installation, så gräver vi åt dig hela vägen in till villan, håltagning samt installation av mediaomvandlare / tjänstefördelare ( CPE ) som vi placerar max 5 meter in i din villa för total priset 21 900kr.
Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du väljer att köpa från någon av våra leverantörer.
Installationerna kommer sedan att göras löpande under kvartal 1 – 2 2017 men kan fördröjas vid eventuell tjäle eller andra byggtekniska hinder. Förutsättning för att etablering skall bli aktuell är att vi får in tillräckligt många avtal till oss för att det skall vara ekonomiskt möjligt att genomföra projektet.
Om du har några frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta mig.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg
Lars_Kihlberg
Vår säljare
Om du vill veta mer om våra kampanjområden är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Lars Kihlberg.

Te. 019-761 22 58
Mail:
Jan-OlofJohansson
Ansvarig projektledare
Jan Olof Johansson

Tel: 070-321 28 53
Mail:
Filer