Nastaberg 2017

Du har fortfarande möjlighet att haka på kampanjen

2017-10-24

STATUS
Förprojektering påbörjad


2017-08-30
Idag skickas alla påskrivna avtal tillbaka till er som valt att teckna avtal med oss. Om ni inte fått ett påskrivet avtal I retur inom de närmaste dagarna vore det bra om ni hörde av er till mig så kollar vi vad som eventuellt gått snett.
Möjlighet till en anslutning till kampanjpris finns fortfarande. Avtal att skriva ut finns nere till höger på denna sida eller kontakta mig.
Installationstiden kommer inte att påverkas av att detta utan är beräknad till att vara helt klart senast 1/7 2018.
Med vänlig hälsning
Lars Kihlberg


2017-06-09.
Nu ligger den powerpoint som jag visade på mötet uppe här på hemsidan, se nere till höger.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


Snabbhetserbjudande
Om du bestämmer dig snart och skickar in påskrivet avtal till oss senast den 30:e juni 2017 får du ett extra bra pris. Om du kan göra en del av grävningen själv blir priset ännu lite lägre.
OBS! Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du själv väljer hos leverantörerna som finns i nätet. Läs mer om hur det fungerar i bifogad folder.
Nyckelfärdig installation – 21 900 kr
Vi gräver hela vägen fram till ditt hus, lägger ner rör, drar fram fiber, fixar håltagning i huset och installerar medieomvandlare (CPE) max fem meter in i huset. (Ordinarie pris 27 995 kr.)
Egen grävning på tomten – 19 900 kr
Vi ansvarar för samma moment som ovan, förutom att du själv ordnar grävning från tomtgräns fram till villan samt nedläggning av rör, allt enligt givna instruktioner.


Vi går nu ut med en kampanj i ditt område gällande installation av fiber från Stadsnät – ett lokalt, kommunalt, snabbt och prisvärt fibernät – och ger dig nu chansen att få veta allt om det här med fiber. Hur bra är det egentligen? Hur blir man ansluten? Vad är Stadsnät? När kan det vara klart? Och hur mycket kostar det? De här, och alla andra frågor som du och dina grannar har, besvarar vi på informationsmötet:

När? Torsdagen den 8:e Juni 2017, kl. 18.00–19.30

Var? Brunnsskolan, Matsalen
Installationerna kommer att göras löpande under kvartal 1–2 2018. Alla som anmäler sig under kampanjen erbjuds en anslutning. Mer om det på informationsmötet. Har du inte möjlighet att komma, eller vill du få svar på något redan nu, är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Titta också gärna i bifogad folder och på www.stadsnat.se för mer information.

Vänliga hälsningar,

Lars Kihlberg
Tfn: 019-761 22 58
Mejl:
Lars_Kihlberg
Vår säljare
Om du vill veta mer om våra kampanjområden är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Lars Kihlberg.

telefon: 019-761 22 58
mail:
Samuel_Huononen
Ansvarig projektledare
Samuel Huononen

Tel: 070-001 97 18
Mail:
Filer