Vinön 2017

Utredning ang byggnationen av fibernätet pågår.

2017-10-24

STATUS
Projektering påbörjad.
Vi har nått vår nivå för att bygga. Det stora flertalet som tecknat avtal med oss kommer att få en anslutning. Utredning pågår hur vi skall hantera de som bor utanför kampanjområdet " Ägget" se nere till höger . Slutgiltigt besked hoppas vi kunna lämna under V39.


2017-07-12
Igår kväll genomförde vi informationsmötet i missionshuset på ön. Fantastiskt kul att se så många engagerade och positiva fastighetsägare som är intresserade av vårt erbjudande. Nu ligger den "powerpoint" som jag visade uppe här på hemsidan ( Nere till höger under "Filer" ) så ni kan gå tillbaka och se om något var otydligt. Även avtal finns att skriva ut, fylla i och skicka till mig om ni inte har fått något i brevlådan. Status hur det ser ut läggas upp här på hemsidan så ni kan följa utvecklingen. ( Ingen statusuppdatering V30 - V33 på grund av att jag har semester )
Hör gärna av er till mig om ni har några funderingar.
Ha en riktigt skön sommar .

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg

Vi går nu ut med en kampanj på Vinön gällande installation av fiber från Stadsnät – ett lokalt, kommunalt, snabbt och prisvärt fibernät – och ger dig nu chansen att få veta allt om det här med fiber. Hur bra är det egentligen? Hur blir man ansluten? Vad är Stadsnät? När kan det vara klart? Och hur mycket kostar det? De här, och alla andra frågor som du och dina grannar har, besvarar vi på informationsmötet:

När? Tisdagen den 11:e Juli 2017, kl. 18.00–19.30

Var? Missionshuset
Installationerna kommer att göras löpande under 2018. En förutsättning är förstås att tillräckligt många väljer att ansluta sig. Mer om det på informationsmötet. Har du inte möjlighet att komma, eller vill du få svar på något redan nu, är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Titta också gärna på vår hemsida www.stadsnat.se för mer information.
Snabbhetserbjudande
Om du bestämmer dig snart och skickar in påskrivet avtal till oss senast den 31:a augusti 2017 får du ett extra bra pris. Om du kan göra en del av grävningen själv blir priset ännu lite lägre.
OBS! Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du själv väljer hos leverantörerna som finns i nätet. Läs mer om hur det fungerar i bifogad folder.
Nyckelfärdig installation – 21 900 kr
Vi gräver hela vägen fram till ditt hus, lägger ner rör, drar fram fiber, fixar håltagning i huset och installerar medieomvandlare (CPE) max fem meter in i huset. (Ordinarie pris 27 995 kr.)
Nyckelfärdig installation gäller endast de som bor inom ”kampanjområdet”
Egen grävning på tomten – 19 900 kr
Vi ansvarar för samma moment som ovan, förutom att du själv ordnar grävning från kampanjområdet fram till villan samt nedläggning av rör, allt enligt givna instruktioner.
Lars_Kihlberg
Vår säljare
Om du vill veta mer om våra kampanjområden är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Lars Kihlberg.

telefon: 019-761 22 58
mail:
Filer