Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Här kan du anmäla ditt intresse för anslutning i pågående eller kommande utbyggnad, vänligen skicka in din intresseanmälan till ansvarig säljare (se kontaktuppgifter till höger) eller fyll i intresseanmälan Detta gäller oavsett om du är intresserad av en anslutning till villa, företag, BRF eller samfällighet. Intresseanmälan är inte på något sätt bindande. Ansvarig säljare tar sedan kontakt med dig för att förklara hur förutsättningarna ser ut för din fastighet.
Anslutningsprocessen varierar beroende på vilken typ av fastighet som ska anslutas. Det finns några inledande steg som gäller alla anslutningar:

1. Intresseanmälan

Du kontaktar Stadsnät via webben genom att skicka mail eller fylla i en intresseanmälan.

2. Återkoppling med information och offert

Vi kontaktar dig oavsett om det är möjligt att ansluta din fastighet eller inte. Om vi har möjlighet att ansluta din fastighet tar vi kontakt med dig för att diskutera en eventuell anslutning och går då igenom ett avtalsförslag.

3. Projekteringsfas

Arbetet efter att avtalet är påskrivet skiljer sig från fastighet till fastighet. Målet är alltid detsamma, att du som kund ska få en bra och snabb fiberanslutning.
Intresseanmälan