Till dig som bor i ÖBO

Du som är hyresgäst hos ÖBO har nu tillgång till olika tjänster inom bredband, tv och telefoni. Du får därmed full valfrihet att byta och välja bland alla tjänsteleverantörer i nätet. Du har bland annat möjlighet att komma upp i så höga hastigheter som 1000 Mbit/s. Redan nu kan du välja bland alla tjänsteleverantörer som finns i nätet, HÄR kan du läsa mer om alla tjänster i nätet.
 
Öppet nät,
Stadsnät är ett öppet nät till skillnad från många andra nät. I ett öppet nät kan du som konsument själv välja vilken leverantör du vill köpa din tjänst av. Oftast är det dessutom kortare bindningstider och konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna gynnar dig. Du får högre kvalitet och lägre pris, alla tjänsteleverantörer vill så klart att du ska bli deras kund.
Oavsett om du enbart betalar räkningar och läser tidningen på nätet eller om du arbetar eller studerar hemifrån så hittar du med största sannolikhet en tjänst som passar dig.
Hur gör jag för att komma igång?
Enklast är att du kopplar in din dator till bredbandsuttaget som sitter i väggen, du kommer då automatiskt till en startsida. Där väljer du leverantör och inom 15 minuter är du igång och kan surfa*.
Vill du beställa bredband, tv och telefoni eller ta del av aktuella erbjudanden?
Kika in på fliken tjänster eller ring kundtjänst på telefon: 019-761 47 70 för guidning.
obo_web
#inlineditbutton