Asker

Nu drar kundinstallationerna igång.
Efter 17:e juli gäller offert på alla anslutningar i området.
2017-10-03
STATUSRAPPORT
Kundinstallationer pågår. Majoriteten av alla anslutningar är klara, vi siktar på att ha alla anslutningar klara senast 13/10 2017 om inget oförutsett inträffar.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


2017-03-07
Vi har i dagarna fått vetskap om att en annan fiberleverantör har gått ut i ert område. Vi har inget med det utskicket att göra. Vårt projekt fortsätter som vanligt. Förväxla oss inte med dom.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg

2016-11-09
Idag skickas alla signerade avtal tillbaka till er som tecknat avtal med oss. Om du inte fått ditt signerade avtal inom några dagar så kontaktar du mig så kollar vi vad som eventuellt gått fel.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


2016-11-01
Beslut är klart, Stadsnät etablerar sig i Asker. Gäller Askers tätort. Alla ni som tecknat avtal kommer att få en anslutning. Under slutet på veckan kommer ett påskrivet avtal att skickas tillbaka till er.
För er som bor utanför tätorten kommer vissa att kunna erbjudas en anslutning. I det fallet kommer ett påskrivet avtal att skickas hem till er. I övriga fall där vi inte kommer att kunna erbjuda en anslutning i nuläget kommer ert avtal att skickas hem utan påskrift av oss.
Följ utvecklingen här på vår hemsida.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg

2016-11-01

STATUS
Askers tätort:
Idag ligger vi på ca 35 avtal.
Gör som dina garannar teckna avtal med oss.

Med vänlig hälsning

Lars KIhlberg


2016-10-12
Igår kväll genomförde vi 2 informationsmöten i Askers skola, det första inte riktigt lika välbesökt som det andra, som verkligen fyllde lokalen med engagerade villaägare som var nyfikna på vår fiberkampanj.
Redan under kvällen inkom drygt 10 avtal. Vi kommer att behöva få in mellan 30 - 35 avtal före 1/11 2016 i Askers by för att kunna genomföra etableringen. För utkanterna kommer vi att titta på hur avtalen ligger i förhållande till vår fiberkanalisation.
Den powerpoint som jag visade ligger nu nere till höger på denna sida om ni vill gå tillbaka och se vad som sades i lugn och ro.
Nu jobbar vi på så att etableringen blir av. Jag uppdaterar med mer information hur det går här på hemsidan.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg


2016-10-04
Vi vill bjuda in dig till ett informationsmöte där du kan ta del av mer information om Stadsnät, hur man ansluter sig och hur processen ser ut. Du får även möjlighet att ställa dina frågor på plats.
Informationsmöte
Datum och tid : Tisdagen 11/10 2016 klockan 17:30 - 19:00 för er utanför tätorten
19:00 - 20:30 för er boende i Kyrkbyn
Plats: Askers skola, Asker
Nu har du möjlighet att få en fiberanslutning till din villa via Stadsnät. En fiberanslutning ger dig möjlighet att surfa på internet i hög hastighet, upp till 1Gbps, titta på TV och använda telefoni till riktigt förmånliga priser.
Fram till den 1/11 2016 har vi två erbjudanden som du kan välja mellan:
1. För endast 19 900kr får du fibern fram till din tomtgräns, sedan gräver du själv sista biten in till huset. Du behöver bara gräva ett schakt ca 40 cm djupt samt lägga ner ett rör med minst 30mm diameter, slät insida, vi gör resten, såsom håltagning i villan samt installation av mediaomvandlare / tjänstefördelare ( CPE ) som vi placerar max 5 meter in i din villa.
2. Vill du istället ha en nyckelfärdig installation, så gräver vi åt dig hela vägen in till villan, håltagning samt installation av mediaomvandlare / tjänstefördelare ( CPE ) som vi placerar max 5 meter in i din villa för total priset 21 900kr.
Detta är en engångskostnad. Därefter betalar du endast för de tjänster du väljer att köpa från någon av våra leverantörer.
Installationerna kommer sedan att göras löpande under kvartal 1 – 2 2017 men kan fördröjas vid eventuell tjäle eller andra byggtekniska hinder. Förutsättning för att etablering skall bli aktuell är att vi får in tillräckligt många avtal till oss för att det skall vara ekonomiskt möjligt att genomföra projektet.
Om du har några frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta mig.

Med vänlig hälsning

Lars Kihlberg
Lars_Kihlberg
Vår Säljare
Om du vill veta mer om våra kampanjområden är du alltid välkommen att kontakta vår säljare Lars Kihlberg.

Te. 019-761 22 58
Mail:
Samuel_Mustola
Ansvarig Projektör
Samuel Mustola
Tel: 019-673 22 68
Mail:
Tillgänglig Mån - Fre 08:00 – 15:00
Filer